Menu Premium
Loading...

Ga ondergronds in de Tom Clancy’s The Division: Underground launch trailer

Jeroen Wiersma 28/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is er vochtig, donker, muf en het wemelt er van het ongedierte: juist, de diepe krochten van Manhattan! Dat is waar de eerste grote uitbreiding van Ubisoft’s online shooter ons heen brengt. Check welke content je kant op komt in de Tom Clancy’s The Division: Underground launch trailer.

Underground is de eerste grote uitbreiding in een reeks van drie en belooft flink wat toe te voegen. Eén van die dingen zijn de random generated Urban Dungeons. Deze moeten voor de nodige afwisseling zorgen terwijl je je een weg schiet door de ondergrondse metro- en rioolsystemen van de grote stad. Daarnaast is er een nieuwe Incursion: Dragon’s Nest. Hierin neem je het op tegen de Four Horsemen; cleaners die Manhattan willen zuiveren, waarbij het doel alle middelen heiligt.  De trailer laat ook nog vijf nieuwe uitrustingsets zien, meldt dat er de nodige nieuwe wapens zijn toegevoegd, net als de heroïc mode en challenge missions voor wie niet vies is van een beetje uitdaging, en tot slot outfits om de 30e verjaardag van Ubi te vieren, waarvan de meest in het oog springende natuurlijk de outfit van onze grote vriend Sam Fisher is.

Tom Clancy’s The Division: Underground is vanaf vandaag beschikbaar voor de gelukkige bezitters van de PC- of Xbox One-versie van de game. PlayStation-eigenaren zullen nog ruim een maand moeten wachten voor zij de dieptes in mogen afdalen. De release voor Sony’s console staat op 2 augustus.

Op 8 maart kwam The Division uit, wat betekent dat het drie maanden heeft geduurd tot de eerste grote uitbreiding is verschenen. De tweede uitbreiding, Survival, zou een zomerrelease kennen en de derde, Last Stand zou deze winter worden uitgebracht. Ga jij je matties appen en samen de vochtige, donkere en muffe omgevingen eens grondig onder handen nemen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch