Menu Premium

From Software onthult Chalice Dungeon modus voor Bloodborne

Gamekings Redactie 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook Bloodborne is uiteraard aanwezig op de PlayStation Experience. Deze game van From Software gooide bij de keynote meteen hoge ogen met een nieuwe mode. De Chalice Dungeon mode werd namelijk uit de doeken gedaan door de grote man zelf: Hidetaka Miyazaki.

Uit de demo op de PlayStation Experience werd meteen duidelijk dat de Chalice Dungeon mode de multiplayer is van Bloodborne. Een zwarte hunter en een witte hunter gingen samen een dungeon in. Miyazaki meldde via zijn tolk dat de dungeon “procedurally generated” was en dat dit voor alle kerkers in deze mode zal gelden. Zoals we van From Software gewend zijn, zat de dungeon uit de demo vol wrede monsters en traps. Er waren ook bepaalde activatiepunten die ervoor zorgen dat je na een eindbaas shortcuts kan nemen en niet de hele kerker nog een keer hoeft door te ploegen.

Het mag duidelijk zijn, de moeilijkheidsgraad gaat er niet alleen voor zorgen dat je veel uur in Bloodborne gaat steken, ook de Chalice Dungeon mode zorgt voor oneindig veel replayability.

From Software onthult Chalice Dungeon modus voor Bloodborne

From Software onthult Chalice Dungeon modus voor Bloodborne

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch