Menu Premium

From Software mogelijk al bezig met nieuwe IP

Suzanne de Jong 28/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar From Software, bekend van Bloodborne en Dark Souls, is bezig met een nieuwe IP. Dit blijkt uit een interview met de Chinese website GGN Gamer. Gebruikers van het NeoGAF forum vertaalde dit interview en daaruit bleek dat er meerdere opvallende dingen gezegd zijn.

Hidetaka Miyazaki, de geestelijk vader van de Dark Souls-serie, zei namelijk het volgende toen hem werd gevraagd naar de toekomst van de franchise: “Ik werk liever aan iets nieuws dan dat we aan nog een sequel beginnen. Het is tijd om een andere weg in te slaan. De ontwikkeling van een nieuwe IP is al begonnen,” aldus Miyazaki. Voor fans van de Dark Souls-serie is er echter ook goed nieuws te melden, want een sequel wordt niet volledig uitgesloten. Echter lijkt het er dus op dat er eerst aan een nieuwe IP gewerkt zal worden bij From Software.

Overigens werd Miyazaki ook gevraagd naar een eventuele remaster van Demon’s Souls, waarop hij zei dat hij “nieuwe dingen” wil maken. Het lijkt er dus op dat we iets nieuws kunnen verwachten van From Software. Echter betreft het hier een vertaling vanuit het Chinees, iets wat nog weleens helemaal mis wil gaan. Neem dit bericht daarom met een korreltje zout.

Bron: Eurogamer

From Software mogelijk al bezig met nieuwe IP

From Software mogelijk al bezig met nieuwe IP

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch