Menu Premium

Forza Vista merknaam registratie duikt op

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Vista merknaam registratie duikt op en dat nog voor de Microsoft Xbox reveal van morgen! Maar voor je uit je stoel bent gesprongen van opwinding, ga maar even rustig zitten, het blijkt namelijk niet te gaan om de game zelf, maar om een functie uit de game.

In de registratie van Forza Vista staat letterlijk: “Een functie van interactieve video game software welke er voor zorgt dat de speler interne en externe informatie kan opvragen van een voertuig en virtueel die voertuigen kan navigeren en besturen.”

Een erg lastige omschrijving die veel betekenissen kan hebben. Het klinkt in ieder geval als een functie van een nieuwe Forza titel en doet mij vooral denken aan de Kinect showroom functie in Forza Motorsport 4. Daar was het mogelijk door middel van Kinect door je showroom te navigeren. Als volgens de geruchten de nieuwe Xbox standaard een soort van Kinect meegeleverd krijgt, dan zal het hoogstwaarschijnlijk wel in een nieuwe Forza titel verwerkt worden.

Het is in ieder geval duidelijk dat Turn 10 Studio’s niet stil zit, maar doorgaat met ontwikkelen. Wat voor echte race game fans goed nieuws is.

Voor echt meer nieuwe informatie zullen we even moeten wachten op de Xbox reveal van morgen. Zodra bekend is wat de nieuwe Xbox allemaal kan, zal waarschijnlijk ook wel snel duidelijk worden of Forza met geheel nieuwe ontwikkelingen kan komen, misschien bedoelen ze er iets anders mee, nog meer vangrailbeukwerk?

Wat verwacht jij dat er bedoeld wordt met Forza Vista, gaat het een van de vetste features van een nieuwe Forza titel worden, of zal het uiteindelijk toch niet zo zijn als gedacht?

Forza Vista merknaam registratie duikt op

Forza Vista merknaam registratie duikt op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch