Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 LaFerrari Trailer

Lisette Atsma 22/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Motorsport is een van de grootste racegameseries voor de Xbox-consoles. Sinds de eerste game uitkwam voor op de Xbox in 2005 zijn er al meer dan tien miljoen exemplaren van de verschillende titels verkocht. Forza Motorsport 5 is één van de launchtitels voor de hier nog aankomende Xbox One en hiernaast heeft Forza Motorsport nog een wel heel speciale feature. Met in-game footage die nagenoeg levensecht lijkt, tonen ze het resultaat van een speciale samenwerking met Ferrari. Dit is te zien in de nieuwe Forza Motorsport 5 LaFerrari Trailer.

Naast de spectaculaire auto’s als de Pagani Huayra en McLaren’s kun je ook in een nog veel exclusievere auto racen. Deze trailer toont namelijk het nieuwste, langverwachte model van de Italiaanse autodesigners Ferrari. De LaFerrari zal exclusief toegankelijk zijn voor Forza Motorsport 5-coureurs, want de fysieke auto is namelijk nog niet te koop. Volgens Phil Spencer, hoofd van Microsoft Studio’s, is de combinatie van  een geweldige uiterlijk en superbe prestaties de kern van Ferrari, en is dat precies de kern die ze in hun nieuwe game ook willen leveren.

Hoewel de game veel minder auto’s en circuits bevat dan Forza Motorsport 4, is Forza Motorsport 5 grafisch gezien drie keer zo goed als het vorige deel. Waarschijnlijk zijn er zat gamers die ontzettend blij worden van met Limited Edition Ferrari racen over de bekendste tracks van Europa, en deze bolide kan dan ook voorzien van een stukje autoporno voor de liefhebber. Forza Motorsport 5 komt uit tegelijkertijd met de nieuwe Xbox One, een haast even exclusieve console om dit weekend al te bezitten als de auto getoond in de Forza Motorsport 5 LaFerrari Trailer.

Forza Motorsport 5 LaFerrari Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch