Menu Premium

Forza Motorsport 5 is een launch game van de Xbox One

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We dachten het al een tijdje en het blijkt inderdaad zo te zijn: Forza Motorsport 5 is een launch game van de Xbox One! Geen Project Gotham Racing 5 dus, maar gewoon een nieuwe Forza Motorsport.

De trailer, die het spits afbeet voor de games bij deze presentatie, liet ons een gedetailleerde racebaan zien met auto’s die er zeker uitzagen als iets dat niet had kunnen draaien op de huidige generatie consoles. Helaas weten we niet veel meer dan de glimps die we hebben mogen ontvangen, maar Microsoft gaat meer laten zien tijdens de E3 dit jaar.

Met Forza Horizon heeft de serie vorig jaar een iets vrijere titel uitgebracht die niet echt bij de rest van de serie paste. Wat de hardcore fans natuurlijk niet al te goed oppikte. Deze game lijkt echter de innerlijke coureurs van vele games te strelen met een echte race vibe en tracks waar je je kunt uitleven, zonder je zorgen te hoeven maken over virtuele verkeersregels of het aanrijden van een NPC.

De game zal worden gemaakt door Turn 10 Studios en lijkt daardoor terug te gaan naar zijn roots met een realistische aanpak die racers wereldwijd op hun knieën voor de buis zal brengen. Zie jij jezelf al zitten voor de tv met een racestuur en je coureurshelm op? Ik wel!

Forza Motorsport 5 is een launch game van de Xbox One

Forza Motorsport 5 is een launch game van de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch