Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 Hot Wheels Car Pack Trailer

Karen Koch 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vijfde editie van de Forza Motorsport-serie bevatte bij release al een goede 200 auto’s waaruit men kon kiezen om mee te racen, en daar kregen we door het jaar heen al een aantal wagens bovenop. Deze maand kunnen Forza-fans nog meer auto’s verwachten. In de nieuwe Forza Motorsport 5 Hot Wheels Car Pack Trailer worden we voorgesteld aan maar liefst tien nieuwe bestuurbare wagens. In de Forza Motorsport 5 Hot Wheels Car Pack Trailer worden deze allemaal getoond door middel van in-game footage, en het ziet er allemaal erg mooi uit.

Van de moderne 2013 Lamborghini Veneno tot de klassieke 1939 Audi Auto Union Type D racewagen, liefhebbers van motorsport zullen genieten van deze Hot Wheels. Voor de fans die ook van andere wagens houden heeft deze pack ook wat. Er zitten niet alleen wagens tussen waarmee je remsporen op de Nürburgring track kan achterlaten, maar ook wagens die je misschien niet meteen in een race zou verwachten. Zo krijgen de fans ook toegang tot de 1983 GMC Vandura G-1500. Met dit busje kan je vervolgens lekker cruisen over de verschillende tracks, en wie weet laat je nog wel wat anderen stof happen ook.

Deze Hot Wheels Car Pack is deel van de promotie van Forza Motorsport 5. Hierbij wordt elke maand, tot twaalf maanden na de originele release van de game, een nieuw DLC-pakket onthuld. Toevallig zijn het deze maand dan de Hot Wheels-klassiekers, maar er zijn ook al packs voorbijgekomen als de Honda Legends en een Top Gear pack. Hierbij moet wel vermeld worden dat dit volgens de Forza Motorsport website de laatste car pack voor de game zal zijn.

Forza Motorsport 5 was na release goed ontvangen door critici, en bleek één van de snelst verkopende racegames ooit te zijn. Met in-game commentaar van de hosts van het populaire BBC-programma Top Gear is deze Xbox One exclusive een spetterende toevoeging aan de Forza-serie. De Forza Motorsport 5 Hot Wheels Car Pack is vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen met een Forza Motorsport 5 Car Pass of iedereen die de DLC heeft gekocht.

Forza Motorsport 5 Hot Wheels Car Pack Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch