Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5: FilmSpeed Trailer

Gamekings Redactie 19/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zelfs als je niets met racegames hebt, zitten er toch een aantal tussen waarvan je minimaal even de trailers bekijken moet. Met de next-gen consoles op komst al helemaal, want het gevoel dat er een stap vooruit gemaakt wordt is duidelijk zichtbaar in dit genre. Het echte leven en de virtuele creativiteit van Turn 10 Studios komen samen in de Forza Motorsport 5: FilmSpeed Trailer.

Gisteren werd al duidelijk gemaakt dat ze vandaag meer gingen laten zien van Forza Motorsport 5. De ontwikkelaar achter de exclusieve Xbox One-racegame wil ons namelijk duidelijk maken dat ze erg veel werk gestoken hebben in het realistisch maken van het rijgedrag van auto’s in hun game. Daarnaast is het ook continu de bedoeling de auto’s zo mooi mogelijk te maken, want eerlijk is eerlijk: racegames draaien niet alleen maar om het spelen zelf. De gemiddelde racefanaat is niet vies van een beetje zogeheten autoporno. Het rijden in bijvoorbeeld een Fiat Panda kan in ‘t echie ook wel, wat we willen is rijden in snelle, brute racemonsters.

Ontwikkelaar Turn 10 Studios heeft dan ook snelle, brute racemonsters ingezet om het realisme in Forza Motorsport 5 te verbeteren. Deze FilmSpeed Trailer laat ons dan ook een McLaren 12C zien waar een camera op het motorblok is bevestigd. Moet een duur grapje zijn geweest, maar het levert wel mooie beelden op. Tijdens een ronde op een snelheid van ongeveer 193km/h werden er foto’s gemaakt van 680 frames die opgesteld waren langs het circuit.

Het duurt nog even voordat we zelf met Forza Motorsport 5 aan de slag kunnen, want zoals eerder vermeld is de titel exclusief op de Xbox One te spelen. Je zult het vast niet gemist hebben, maar het is nog onduidelijk wanneer de console uitkomt in Nederland. Je wordt op de hoogte gehouden.

Forza Motorsport 5: FilmSpeed Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch