Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 Audi Vidoc Trailer

Karim Shehata 31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Turn 10 is op dit moment bezig met haar lanceringstitel voor de Xbox One met Forza Motorsport 5. De race-simulator moet het gehele genre naar een nieuw niveau gaan tillen, wat mede bewerkstelligd moet gaan worden door de cloud-functies waar Microsoft’s next-gen console over beschikt. Het is echter voor zo’n game, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Grand Theft Auto V, wél belangrijk om de belangrijkste autolicenties te verkrijgen en deze auto’s zo goed mogelijk na te maken in de game. Nu zien we hoe de ontwikkelaar dat gaat doen met Audi’s, in de Forza Motorsport 5 Audi Vidoc Trailer.

In de trailer worden er verschillende coureurs van het Audi Sport Team geïnterviewd, die in 2012 nog de 24-uurs Le Mans race wonnen. Dit deden zij in een Audi R18 e-tron quattro, een hybride superauto. De verschillende coureurs vertellen hoe de auto in het echt aanvoelt op het gebied van hybride controle systemen, het nemen van bochten en het rijden zelf. Ook wordt het design van de auto niet vergeten in de Forza Motorsport 5 Audi Vidoc Trailer.

In het Vidoc komt ook creative director Dan Greenawalt nog even aan het woord. Hij bespreekt nog even wat hij geweldig vindt aan de Audi R18 en tevens complimenteert hij het Audi Sport Team wat in 2012, zoals gezegd, de 24-uurs race in Le Mans heeft gewonnen in diezelfde auto. Greenawalt vergelijkt de teamwork die nodig is om zo’n race te winnen, met die van het maken van een game zoals Forza Motorsport 5. Het is natuurlijk niet te vergelijken, maar dat er voor beiden veel teamwork nodig is, lijkt me duidelijk.

Daarnaast zijn er voor de liefhebbers nog even wat beelden te zien van de winst die het Audi Sport Team boekte in 2012. Forza Motorsport 5 verschijnt gelijktijdig met de Xbox One, wanneer deze in Nederland verschijnt. De console op 22 november aanstaande in 13 landen, behalve hier. In Nederland moeten we helaas nog even wachten tot de lente van 2014, totdat we aan de slag kunnen met Microsoft’s next-gen console en daardoor ook met Forza Motorsport 5.

Forza Motorsport 5 Audi Vidoc Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch