Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 Announce Trailer

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal voor de meeste gamers geen verassing zijn. De Xbox One zal tijdens de launch zijn goed verkopende racevriend mee nemen. Waar Microsoft en Sony qua consoles de strijd met elkaar aan gaan, gebeurt hetzelfde in het racegenre. Forza en Gran Turismo zijn beide exclusive games en zijn ook beide goedlopende franchises. Toch lijkt Forza de laatste tijd de strijd te winnen van Gran Turismo. Of ze deze reeks verder voort kunnen gaan zetten zal de tijd ons moeten leren, maar in de tussentijd kun je even wegkwijlen bij de Forza Motorsport 5 Announce Trailer.

Mooie bolides. Als je ze niet in het echt kunt hebben, dan kun je er op zijn minst mee racen in een game. Sterker nog, je kunt je banden weg laten smelten over het asfalt, met enorme snelheden over de weg vliegen en je kunt zelfs wat lak wisselen met andere bolides. Iets wat je waarschijnlijk niet zult doen met je eigen racemonster. Dat is ook niet wat de echte racefan wil. Die wil namelijk racen en winnen omdat hij beter is, niet omdat hij de ander heeft weg gebeukt.

Forza kan naast het racen ook omschreven worden als autoporno. Aangezien deel 5 in de franchise inmiddels zijn opkomst zal maken op de next-gen, verwacht men ook nog meer realistische auto’s. Heeft de Forza Motorsport 5 Announce Trailer aan jouw verwachtingen voldaan? Hoewel we nog niets in-game hebben gezien, is de trailer natuurlijk wel het maximale wat je kunt gaan verwachten. Maar ga eerst nog maar even goed voor zitten en geniet van de vrolijk rondscheurende bolides in de Forza Motorsport 5 Announce Trailer.

Forza Motorsport 5: Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch