Menu Premium
Loading...

Forza Horizon Behind The Scenes Episode 2 Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bekendste racegame van de Xbox 360 zal voor het eerst plaatsvinden in een open wereld. Hoe die wereld er uitziet? Check dan de Forza Horizon Behind The Scenes Episode 2 Trailer.

Forza stapt van de racebaan af en gaat scheuren rondom het fictieve Horizon Festival in Colorado. De game wordt ontwikkeld door Playground Games in samenwerking met Turn 10 Studios. De fans zijn waarschijnlijk blij dat Turn 10 Studios een oogje in het zeil houdt, zij hebben namelijk tot nu toe alle Forza games ontwikkeld. Voor Playground Games wordt dit echter de allereerste game die ze ontwikkelen.

Er zit veel verandering in Forza Horizon ten opzichte van alle vorige Forza delen. Naast de al eerder genoemde open wereld zal de voornaamste muziekstijl van de game dubstep zijn. Daarnaast jakker je niet alleen op circuits, maar zullen er meerdere omgevingen en ondergronden zijn waar je met je bak overheen scheurt. Ook rijden er anderen in de wereld van Forza Horizon die je, zodra je ze tegenkomt, kunt uitdagen voor een race.

In de Forza Horizon Behind The Scenes Episode 2 Trailer komen meerdere developpers aan het woord. Ralph Fulton, de creative director, vertelt hoe ze tot hun keuze zijn gekomen om de game in Colorado af te laten spelen. De art director van de game, Terrance Newell, vertelt onder meer dat ze naar Colorado zijn gereden om meer dan 15.000 foto’s te maken. In de trailer komen meerdere ontwikkelaars aan het woord om te vertellen over hun favoriete locaties in de game en hoeveel tijd en moeite er in het ontwerpen en fine-tunen van de wereld heeft gezeten.

Een leuk kijkje achter de scermen dus in de Forza Horizon Behind The Scenes Episode 2 Trailer.

Forza Horizon Behind The Scenes Episode 2 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch