Menu Premium

Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC komt uit op 9 mei

Maarten van Steijn 28/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Komen de oranje, slingerende banen door de hele huiskamer waar je elke Hot Wheel uit je collectie op uit probeerde je nog bekend voor? De Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC laat je daar, in zekere zin, weer naar terugkeren. Deze keer in de outback van Australië, in plaats van in de huiskamer. De opvallende race auto’s en de tracks zijn wel weer terug.

Je krijgt in deze DLC te maken met een hele nieuwe locatie in Australië, bestaande uit zes verschillende eilandjes langs de kust.. De tracks zijn precies zoals we dat kennen en gaan dus ook flink de hoogte in. Snelheid, loopings en boost-pads gaan worden afgewisseld met stevige klimmen en een mooi uitzicht.

Waar de main game en de Blizzard DLC ook een campaign met een serie aan events hadden, krijgen we daar hier ook weer mee te maken. Uiteraard mag je dit weer afsluiten met een Final Showcase, zoals we dat gewend zijn.

Mocht je een beetje ervaring hebben met Hot Wheels, dan komen de Twin Mill, de Boneshaker en de Rip Rod je misschien wel bekend voor. Dit soort iconische Hot Wheels voertuigen maken ook in digitale terugkeer in deze DLC, welke vanaf 9 mei beschikbaar zal zijn.

raak jij enthousiast bij het zien van de oranje, kronkelende banen? Of speel je deze race game liever op een wat serieuzere noot? Laat het horen in de reacties.

Bron: Xbox.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch