Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 2 Mazda MX-5 Car Pack DLC komt volgende week

Karim Shehata 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedere week kunnen we aan de slag met nieuwe Forza Horizon 2 DLC. De DLC-pakketten die tot nog toe zijn verschenen, voegde meestal auto’s en/of tracks toe en in het nieuwe DLC-pakket kun je opnieuw flink aan de slag met een paar nieuwe auto’s. Dit valt ook goed te zien in de bovenstaande trailer van de Forza Horizon 2 Mazda MX-5 Car Pack.

Nu ben je natuurlijk benieuwd welke nieuwe racebakken je kunt verwachten in dit DLC-pakket en dat ga ik je dan ook in alle duidelijkheid vertellen. Zo kun je vanaf 17 maart de tracks in Forza Horizon 2 gaan straffen met de 2016 Mazda MX-5 Miata, de 1990 Mazda MX-5 Miata, de 2005 Mazda Mazdaspeed MX-5 en de 2010 Mazda MX-5 Super20. Een flink aantal aan nieuwe auto’s dus om in Forza Horizon 2 te gebruiken.

Zoals gezegd kun je vanaf volgende week, om precies te zijn vanaf 17 maart, aan de slag met de Forza Horizon 2 Mazda MX-5 Car Pack DLC. Om de auto’s goed te bekijken, kun je de bovenstaande trailer uitvoerig checken. Was het al heel lang een wens van je om met dikke Mazda’s door de game heen te scheuren, of vind je het wel welletjes wat betreft de DLC voor Forza Horizon 2?

Bron: Xbox Wire

Forza Horizon 2 Mazda MX-5 Car Pack DLC komt volgende week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch