Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 2 Furious 7 Behind the Scenes Trailer

Karen Koch 13/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruik je dat al? Dat is de geur van brandend rubber, precies wat jij zal achterlaten op de weg wanneer je Forza Horizon 2 Furious 7 speelt. Deze standalone DLC zal alle wagens uit de film bevatten, maar welke zijn dat nou precies? Bekijk hiervoor de Forza Horizon 2 Furious 7 Behind the Scenes Trailer.

In de trailer legt Dennis McCarthy, de ontwerper van de wagens in de film, de stylistische keuzes en de reden waarom achter bepaalde vierwielers uit. Dit heeft namelijk alles te maken met de persoonlijkheid van de mensen die in de wagens rijden. Elke auto is gepersonaliseerd om optimaal te passen bij de betreffende bestuurder en nu kan jij ook achter het wiel van de snelheidsmonsters uit Furious 7 kruipen.

Alle wagens zullen rechtstreeks vanuit de films worden nagebouwd, zodat je precies dezelfde ervaring kan ondergaan als de mannen uit de Fast & Furious-filmreeks. Wanneer kan je deze standalone uitbreiding verwachten? Deze maand nog: vanaf 27 maart is de Furious 7 expansion tijdelijk kosteloos beschikbaar voor de Xbox 360 en de Xbox One.

Forza Horizon 2 Furious 7 Behind the Scenes Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch