Menu Premium

Fortnite krijgt knop om aankopen mee te annuleren

Hylke Haagsma 14/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe update zal een knop gaan toevoegen waarmee het mogelijk wordt om een aankoop in het spel te annuleren. Er zit wel een addertje onder het gras. Je hebt vijf minuten om je aankoop te annuleren en als je een potje hebt opgestart is het niet meer mogelijk.

Geef terug dat geld!

Een engineering developer van Epic legde de functie uit op Reddit. “We neither want to add friction for players nor do we want to benefit from accidental purchases or players regretting a purchase”,vertelde hij. “As an ongoing iteration, we are going to introduce an ‘undo’ button to the store page that allows you to easily refund without using up a token within a 5-minute time window, assuming you haven’t started a match since purchase.”

Wanneer de “undo” knop zal worden toegevoegd aan het spel is nog niet bekend. Fortnite is gratis om te spelen, maar haalt ontzettend veel geld op met microtransacties. Het spel wordt gespeeld door veel jonge kinderen en deze nieuwe feature is dan ook een erg fijne toevoeging voor ouders van kinderen die per ongeluk wel eens iets aanschaffen ( of expres natuurlijk).

PlayStation vs Xbox

Jarenlang was het slechts een droom van PlayStation bezitters die vrienden hadden met enkel een Xbox hadden om met elkaar te kunnen gamen. En andersom natuurlijk. Helaas waren we nog altijd verplicht om kant te kiezen. Populaire games als Fortnite hebben hier invloed op gehad en je kunt nu je vrienden in de game vinden terwijl ze op een andere console zitten. Vervolgens kun je samen uit die vliegende bus springen. Nu gaat Epic Games een stapje verder. Waar je eerst nog rustig kan gaan zitten in de virtuele bus omringd door bijna alleen maar spelers van je eigen console, zal je nu regelmatig naast een eigenaar van de andere console plaats nemen.

Maar waarom? Zullen sommige console fanboys zich afvragen. Nou, dat komt door update 8.10. Epic heeft crossplay matchmaking toegevoegd voor PS4 en Xbox One spelers, en daarnaast ook voor de telefoon en de Switch. Wanneer je niet met spelers op andere consoles wil worden geconfronteerd ben je gelimiteerd tot de Creative Mode en Playgrounds. Epic heeft aangegeven dat ze hierdoor meer afspeellijsten kunnen uitvoeren gedurende meer uren van de dag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch