Menu Premium

Fortnite krijgt Jurassic World hamsterbal voertuig als nieuwe toevoeging

Hylke Haagsma 11/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite… Zal de hype dan ooit stoppen? Voorlopig in ieder geval niet en Epic blijft de game updaten! Zo zit er nu een nieuw voertuig aan te komen.

Fortnite

Hamsteren!

Fortnite dataminer lucas7yoshi kwam er ook nog eens achter dat de ballen ook een laadstation hebben. Wanneer deze zou worden toegevoegd in de game is nog niet bekend. Maar het zou zomaar eens volgende week al kunnen zijn. Op de bal zit een ontstopper waarmee we onszelf waarschijnlijk kunnen vast plakken aan muren en gebouwen, zo zou je ook tussen gebouwen in kunnen slingeren.

Gaan we ook respawnen in Fortnite?

Een ‘Second Chance Van’ komt mogelijk ook gauw naar Fortnite. Dataminers hebben die ontdekt in de code van de game. Kunnen we binnenkort ook dan gaan respawnen in Fortnite? Twitter kanaal FortTorty bracht een video naar buiten waarin verschillende audiobestanden die de naam “SC_” hebben te zien zijn. Dit zou mogelijk voor Second Chance kunnen staan. De audiobestanden bestaan uit verschillende geluiden zoals die van een hologram en een energiestraal. Een ontdekte afbeelding sluit daar dan ook helemaal bij aan. Je ziet hier een busje met een hologram erop. In Apex Legend is het ook al mogelijk om teamgenoten weer tot leven te wekken door hun banner naar een Respawn Beacons te brengen. Epic Games heeft nog niks bevestigd, maar sluit het niet uit. Beter goed gejat dan slecht verzonnen toch?

Speel jij Fortnite nog? En zie je dit nieuwe voertuig wel zitten in de game? Wij zijn in elk geval benieuwd hoe de game gaat veranderen met de hete adem van Apex Legends in de nek! Het Fortnite festival in Engeland was in ieder geval geen groot succes een tijdje terug.. Welke toevoegingen zou jij graag nog zien naast dit nieuwe voertuig? Drop het vooral even in de comments, laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch