Menu Premium

‘Fortnite gaat Apex Legends achterna met respawn systeem’

Hylke Haagsma 25/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over drie dagen krijgen we dan het nieuwste seizoen van Fortnite. En voor dit seizoen overweegt Epic Games mogelijk een respawn systeem. Laat de hete adem van Apex Legends het angstzweet uitbreken bij Fortnite?

Jatten van Apex Legends?

Epic Games overweegt een respawn-systeem in Fortnite toe te passen en kijkt hoe het in Season 8 teamcommunicatie verder kan verbeteren. Dit liet topman Zack Estep weten in een AMA op Reddit. Respawnen binnen Squads lag al een tijdje op de planning. Epic wil echter de impact op de gameplay voldoende kunnen inschatten. De positieve reacties op het respawn-systeem in Apex Legends zijn vast niet onopgemerkt gebleven bij Epic Games. Verbeteringen voor teamcommunicatie zijn dus ook onderweg. Moeten we een ping systeem zoals in Apex Legends verwachten in de toekomst van Fortnite? Het ping systeem in Apex Legends zorgt ervoor dat je goed kan communiceren zonder een mic te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven waar wapens liggen of een suggestie doen over welke kant je team op zou moeten gaan. En dat is best handig aangezien veel mensen tegenwoordig vooral met hun vrienden in een aparte chat zitten in plaats van in de chat van de game zelf.

Treasure abound

Op de Twitterpagina van Fortnite verscheen ook de volgende tekst:” ‘X’ Marks The Spot, Treasure abound, Loot that has been lost, Can always be found, 4 days to season 8.” Dit hint mogelijk naar een piratenthema voor het nieuwe seizoen.  Spelers kunnen nog een paar dagen een unieke set challenges doen om een gratis Battle Pass voor seizoen acht te ontvangen.

Spelen jullie Fortnite nog? Zijn jullie heerlijk aan de gang met de grote “opvolger” Apex Legends? Of moeten jullie helemaal niets hebben van de grote battle-royale hype? Wij zijn in elk geval benieuwd wat Epic Games gaat doen nu er flinke concurrentie lijkt te zijn en ze mogelijk niet langer het rijk alleen hebben wat betreft succesvolle battle-royale games!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch