Menu Premium

Fortnite Chapter 2: Season 2 is eindelijk onthuld

Emiel 20/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar dagen geleden kwam Epic al met een aantal cryptische teasers, maar vandaag is dan eindelijk echt de nieuwe trailer voor Fortnite season 2 van chapter 2 uitgekomen. Kijk die alvast maar even lekker. Wat Chapter 2 brengt? Een nieuwe map, een nieuwe Battlepass, etc. Stuff die je gewend bent. De update gaat vandaag (lees donderdag) online. En de nieuwe Battlepass loopt tot 30 april. Tijd genoeg dus om alle skins vrij te spelen.

Eindelijk doet ook Deadpool de Floss

Deadpool komt eindelijk als een skin in de game. Na Thanos werd het toch wel tijd voor een ander karakter dat graag met zijn vingers knipt. Maar dan op de beat van de muziek. Zou dit misschien de eerste hint zijn naar de nieuwe Deadpool film? De andere skins van deze Battlepass zijn: Meowscles de zes jarige (in katten jaren dan) Katman, Midas de klassieke villain en de volledig customizable Maya.

Ga je voor de ‘Ghost side’ of de ‘Shadow side’ in Season 2

Het thema van dit seizoen is Top Secret. Data miners hebben de nieuwe aanpassingen op de map al gevonden. Zo zit er een luxe jacht en landhuis in en natuurlijk een klassieke vulkaan basis. Maar ook een olie platform. Deze twee gaan als headquarters van de twee facties dienen. Voor de verkennende speler zijn er rondom deze plekken ook geheime tunnels verstopt. Die goed beveiligd zijn met turrets. Maar daar vind je ook de nieuwe loot van dit seizoen. Geheel binnen dit thema zijn dat de Decoy granaat, de proximity mine en de vermommingen om je vijanden te slim mee af te zijn. Binnen een potje krijg je nu de missie om een kant te kiezen: de Ghost of de Shadow side. Na deze missies krijg je tokens om zo Battlepass varianten aan te kopen. En zo je Skins helemaal naar je eigen voorkeur in te stellen. Fortnite leeft dus nog steeds.

Fortnite season 2 map

Fortnite season 2 map

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch