Menu Premium

For Honor Season 2: Shadow and Might gaat 16 mei live

Maarten van Steijn 28/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

For Honor Season 2: Shadow and Might gaat zijn intrede maken op 16 mei. Season 2 laat de spelers weer een aantal nieuwe maps en Helden checken, maar ook nieuwe uitrusting en wapens.

Om te beginnen worden er twee nieuwe Helden geïntroduceerd:

·         Shinobi (Samoerai Assassin) – De Shinobi zijn stille krijgers. Ze gaan geruisloos op de vijand af en doden met precisie dankzij een leven lang gedisciplineerde training. Ze maken gebruik van de traditionele Japanse Kusarigama.

·         Centurion (Ridder Hybrid) – Centurions zien het slagveld als een schaakbord. Centurions maken gebruik van de Gladius en door te vertrouwen op korte-afstand strategieën komen zij gemakkelijk langs de verdediging van de vijand.

Ook gaan we onze veldslagen weer uitvechten in twee nieuwe maps, genaamd Forge en Temple Garden. Naast deze maps, zorgt nieuwe gear weer voor een hogere maximale gear score.

Om ervoor te zorgen dat iedereen Season 2 soepel begint, komt er aan het eind van Season 1 nog een patch aan. Deze patch moet de netwerkstabiliteit gaan versterken en gaat de Helden weer wat aanpassingen meegeven, om zo de balans wat meer gelijk te trekken. Season Pass-bezitters krijgen de twee nieuwe Helden meteen al op de 16 mei, overige spelers kunnen de Helden vanaf 23 mei vrijspelen met in-game Steel.

Begin het tweede seizoen met een frisse blik en check de benedenstaande trailer nu snel. Ga jij je weer in het dood en verderf tussen de drie Fracties gooien van For Honor, of is de game naar jouw inziens doodgebloed? Laat het horen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch