Menu Premium
Loading...

For Honor gaat gratis nieuwe content krijgen en trailerovervloed

Richard den Toom 15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In januari gaat er een bèta draaien voor For Honor en in februari gaat de game al uitkomen! Daarom is het tijd voor een flinke dosis trailers en nieuws. Hierboven kun je de Story Campaign trailer zien, maar dat is nog lang niet alles.

In een gesprek met Eurogamer heeft Game Director Damien Kieken een boekje opengedaan over de verdere toekomst van de game. Nieuwe maps en modi voor For Honor zullen gratis beschikbaar worden gesteld:

“We don’t want to split the community, so everything that’s matchmade [including] new modes and new maps, will be given for free to the players. We’ll also have other free content. We are a big team supporting the game after launch.”

Over nieuwe Heroes wordt niet gesproken, maar het lijkt erop dat For Honor het Rainbow Six: Siege-model zal gaan volgen. Dat houdt in dat nieuwe maps en modi gratis zullen zijn voor iedereen, maar dat je nieuwe personages (Operators in Rainbow Six, Heroes in For Honor) moet kopen met in-game-currency die je kunt verdienen door te spelen of door de portemonnee te trekken.

Over Heroes gesproken, Ubisoft heeft een drietal nieuwe trailers vrijgegeven waarin drie nieuwe Heroes worden geïntroduceerd. Daarnaast is er dus nog een trailer die meer laat zien van de Story Campaign, die zowel in singlepayer als co-op gespeeld kan gaan worden. Deze trailer is hierboven te zien en de andere drie hieronder:

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch