Menu Premium

Firstlook Festival 2016 zoekt vrijwilligers!

Karim Shehata 05/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival 2016 staat inmiddels zo ongeveer voor je deur en alles wordt in werking gesteld om er op 7, 8 en 9 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht een bizar groot feest van te maken. We kunnen daar echter wel een handje hulp bij gebruiken! Ben je 16 jaar of ouder en wil jij op 7, 8 en 9 oktober 2016 meehelpen aan Firstlook Festival 2016? Dat kan! Meld je nu aan als vrijwilliger via dit formulier.

Als vrijwilliger werk je één dienst (van ongeveer zes uur) op zaterdag en één dienst op zondag. De rest van de dag ben je als vrijwilliger vrij om zelf te genieten van Firstlook Festival. Natuurlijk zijn er naast de gratis toegang nog een paar toffe ‘perks’ als vrijwilliger op Firstlook Festival, waaronder:
– Toegang tot de exclusieve crew lounge
– Wat te eten en drinken
– Eén maand gratis Gamekings Premium op Gamekings.tv

Hoe gaat het precies in z’n werk? Simpel! Hoe simpel alles precies in z’n werk gaat, check je op de website van Firstlook Festival! Vrijwilliger of niet, ben jij op 7, 8 en 9 oktober present in de Jaarbeurs te Utrecht om de gruwelijkste games, de tofste cosplay en die echte nerd culture te proeven? Drop het in de comments en draag een steentje bij!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch