Menu Premium

[Firstlook] Buitenlands bezoek, Fable III en 3D gaming op Firstlook

Rowan Stroo 18/09/2010 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds het ontstaan van Firstlook, twee jaar terug, is het game-evenement in het buitenland snel in aanzien snel gegroeid. Daarom zullen er dit jaar een aantal buitenlandse developers hoogstpersoonlijk hun titels aan het publiek demonstreren. Precies op de manier zoals ze dat op de E3 of de Tokyo Gameshow zouden doen, behind closed doors. Alleen kunnen nu de bezoekers in de rol van de gamejournalist kruipen en behind closed doors de games zien en vragen stellen aan de developers. Op dit moment hebben developer 4MM vanuit de VS, Sam van Tilborgh van Lionhead Studios en Kieren Bridgen van Creative Assembly uit Engeland hun komst naar Amsterdam bevestigd om daar respectievelijk Def Jam Rapstar, Fable 3 en Shogun Total War 2 te laten zien.

Hiermee is ook de stand van Microsoft gevuld. Want die zal compleet in het teken staan van hun nieuwe toprelease Fable 3.

Ubisoft heeft tenslotte de aftrap gegeven voor 3D gaming door Shaun White Snowboarding op hun stand neer te zetten. Verder zullen Hawx 2, RUSE, Michael Jackson en de nieuwe Raving Rabbids speelbaar zijn. Plus natuurlijk de najaarskraker Assassins Creed Brotherhood en Just Dance 2.

Fable III

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch