Menu Premium

[Firstlook 2011] Early Bird-kaarten bijna uitverkocht

Rowan Stroo 27/05/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Early Bird-actie waarmee kaarten voor Firstlook 2011 slechts 8 euro kosten, is een doorslaand succes gebleken. Momenteel zijn er voor de zaterdag nog 70 kaarten beschikbaar en voor zondag een kleine 200. Wees er dus snel bij als je van deze kortingsactie gebruik wilt maken. Kaarten kun je alleen via Firstlookevent.nl kopen!

Als de Early Bird-kaarten voor zaterdag en/of zondag op zijn, gaan de gewone kaarten in de verkoop. Deze kosten 10 euro, wat nog steeds de helft goedkoper is dan vorig jaar. Terwijl Firstlook 2011 dus twee keer zo groot zal zijn.

Komende week vertrekt een delegatie van organisator Blammo Events naar de E3 in LA om daar alle publishers verder te overtuigen hun vette najaarstitels op Firstlook te zetten en developers naar Nederland te halen. Omdat vrijwel alle publishers al hebben aangegeven om Firstlook te willen staan, gaan we er vanuit dat vele grote toppers straks op 1 & 2 oktober in Utrecht te zien zullen zijn.

Na de E3 beginnen we met bekend maken van de partijen die op Firstlook staan en met welke producten ze dat doen. Als je dit nieuws het snelst wilt hebben, wordt dan lid van de Firstlook Twitter.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch