Menu Premium

Firewatch krijgt geen sequel, komt mogelijk later naar Xbox One

Boy Körver 05/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firewatch krijgt mogelijk een release op de Xbox One, indien daar animo voor is. Dit geeft Campo Santo, ontwikkelaar van Firewatch, aan in een interview met Red Bull. Dat kans dat de game een vervolg krijgt is klein, zegt ook Sean Vanaman, mede-oprichter van Campo Santo.

Vooralsnog zal Firewatch alleen op de PC en PlayStation 4 te spelen zijn. Afhankelijk van het succes na release, kan een Xbox One-versie overwogen worden. Over de beschikbaarheid van Firewatch op de console van Microsoft is dus nog niets zeker. Wel durft Vanaman te stellen dat er geen vervolg komt op Firewatch: “Het verhaal is af.” Wanneer Campo Santo aan een volgende game begint en wat de precieze invulling daarvan zal zijn, is nog onbekend.

Als speler van Firewatch kruip je in de huid van Henry, die als ‘firewatch’ vreemde events meemaakt in een uitgestrekte wildernis.  Vanaf volgende week dinsdag, 9 februari, kun je op de PC of PlayStation 4 aan de slag met Firewatch. Sta jij al op de uitkijk voor deze game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Red Bull

Firewatch krijgt geen sequel, komt mogelijk later naar Xbox One

Firewatch krijgt geen sequel, komt mogelijk later naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch