Menu Premium

Firewatch krijgt een film

Mark Hoogland 27/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firewatch, het sfeervolle debuut van de studio Campo Santo, blijft opduiken in het nieuws. Niet alleen werd de Xbox One-release onlangs uitgesteld tot eind september, ook werd bekend dat de game een overstapje gaat maken naar het witte doek. Jawel, Firewatch krijgt een film!

In Firewatch neem je rol aan van een brandwacht in de bossen van Wyoming, die met mysterieuze verschijnselen te maken krijgt en al doende via walkietalkie een band schept met zijn supervisor Delilah. De hoofdrol werd verzorgd door Rich Sommer, een TV-acteur die je kunt kennen van de serie Mad Men. Voor de verfilming is Campo Santo in zee gegaan met de productiemaatschappij Good Universe, die onder meer de Bad Neighbours-films en de Amerikaanse Oldboy-remake verzorgde.

Sean Vanaman, mede-oprichter van Campo Santo, liet in een statement weten in zijn nopjes te zijn met de samenwerking, die naast de Firewatch-film ook andere games en films zal omvatten:

“When we met Good Universe we were floored by how they recognise, cultivate and produce incredible stories. It’s rare you meet another group that shares so many of your values and makes the process of creating things even more exciting. We can’t wait to see what we make together.”

Over de inhoud van de Firewatch-verfilming zijn verder geen details bekendgemaakt. Geen idee dus of Rich Sommer ook hier de hoofdrol zal vertolken, of dat de film überhaupt hetzelfde verhaal als de game zal volgen. Zie jij een film van Firewatch niettemin wel zitten? Drop het in de comments!

Bron: The Hollywood Reporter

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch