Menu Premium
Loading...

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia aangekondigd

Froukje Planken 19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een Nintendo Direct volledig gewijd aan Fire Emblem heeft Nintendo gisterenavond veel nieuws over verschillende nieuwe installments van Fire Emblem gebracht. De Fire Emblem Direct begon met de verrassende aankondiging van Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Fire Emblem Echoes is geïnspireerd door het tweede deel in de Fire Emblem-serie, Fire Emblem Gaiden, die in 1992 alleen in Japan op de Famicom is uitgekomen. Die game met zijn unieke gameplay en artstyle wordt gezien als de Fire Emblem-game die de serie heeft gedefinieerd.

In Fire Emblem Echoes wordt Gaiden nieuw leven ingeblazen. Het continent Valentia wordt verscheurd door oorlog en jij gaat aan de slag met protagonisten Alm en Celica.

De klassieke, strategische gameplay wordt in een nieuw jasje gestoken en de mooie animaties en cutscenes van Studio Khara zorgen voor een levendige wereld. Kenmerkend voor deze 3DS-game zijn onder meer: free roaming, flexibele character progressie en dungeons vol met vijanden. Zoals Nintendo het in de trailer noemt: de klassieke Fire Emblem gameplay met een twist.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia zal uitkomen op 19 mei op Nintendo 3DS.
Tegelijk met de game zullen Alm en Celica Amiibo verkrijgbaar zijn.

Ben jij verrast door deze aankondiging? En heb jij Fire Emblem Fates al uitgespeeld, zodat je met deze aan de slag kan? Laat het hieronder weten!

Bron: Eurogamer / Nintendo

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch