Menu Premium
Loading...

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster New Features Trailer

Lisette Atsma 19/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet lang na de release van Lightning Returns: Final Fantasy XIII kunnen we nu een nieuwe Final Fantasy-game verwachten. Nou ja, nieuw zijn de games Final Fantasy X en X-II natuurlijk helemaal niet meer, maar toch komt Square Enix met een HD-versie van deze twee zeer populaire delen in de Final Fantasy-reeks. Wat er allemaal veranderd en vernieuwd is, toont Square Enix in de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster New Features Trailer.

Voor de Amerikanen is het misschien nog wat vernieuwender dan voor ons. Zij krijgen namelijk toegang tot 20 uur aan extra gameplay die nog nooit eerder bij hun beschikbaar is gemaakt. Helaas kennen wij al die content al. Wat voor ons wel nieuw is, zijn de trofeeën die je kunt behalen door het voltooien van bepaalde acties, nieuwe outfits en een compleet nieuwe Arena-setting, waar je met zelf gemaakte wezens tegen andere gamers hun creaties kunt vechten. Ook krijg je eindelijk toegang tot de Iutycyr Tower-missie, welke hiervoor alleen in een speciale editie in Japan was uitgebracht.

Natuurlijk zullen de meeste Final Fantasy-liefhebbers momenteel meer zitten te wachten op bijvoorbeeld het nieuwe Final Fantasy XV dan op een reboot van een game die ze waarschijnlijk al meerdere keren gespeeld hebben. Toch zal voor de gamers die nog niet zo bekend zijn met de Final Fantasy-serie deze herziene versie met betere graphics en geüpdate muziek een hele leuke game zijn om te spelen. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster komt op 18 maart uit voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. De opslag van de games is uit te wisselen tussen de versies voor de console en de handheld.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster New Features Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch