Menu Premium
Loading...

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Lessons From Spira Trailer

Jeroen Wiersma 12/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Komende vrijdag 15 mei gaan we terug in de tijd. We gaan naar de tijd van de PlayStation 2. De tijd dat we tijdens een episch potje blitzball geconfronteerd worden door een allesvernietigend fenomeen en wakker worden op een tropisch strand, ver van huis. Een tijd waar we onze eerste stappen zetten in Spira en vertrokken op een avontuur dat velen gamers bij de strot greep en een plekje in hun hart heeft veroverd. Ik heb het over 2001, het jaar dat Final Fantasy X uitkwam voor de PlayStation 2. Nu, zo’n veertien jaar later, in de tijd dat HD-remakes hip zijn, kon deze natuurlijk niet uitblijven. Kijk mee naar de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Lessons From Spira Trailer.

De trailer kijkt terug op enkele van de vele memorabele momenten die de game zijn karakter heeft gegeven en trekt de lessen er uit die het ons veertien jaar geleden, toen velen van ons nog broekies waren, heeft bijgebracht. De save file in deze HD Remaster is overdraagbaar tussen al je Sony apparaten, dus je zet je voortgang van je PlayStation 4 zo over naar je PlayStation 3 of PlayStation Vita. Tevens zijn naast de opgepoetste graphics die de PlayStation 3-versie al ontving, nog meer modellen onder handen genomen. Tenslotte is er nog als toevoeging de mogelijkheid te kiezen voor de originele klassieke soundtrack of juist de geremasterde soundtrack.

Vandaag kwam de HD Remaster al beschikbaar voor de Amerikanen. Wij moeten er nog een paar daagjes op wachten. Vrijdag kun je aan de slag met deze tot-de-nok-toe-met-nostalgie-gevulde game op de PlayStation 4.

Bron: Gematsu

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Lessons From Spira Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch