Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XV Demo Trailer

Karim Shehata 05/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy Type-0 verscheen in 2011 voor de PlayStation Portable, maar daar blijft het voorlopig niet bij voor deze game. Op 20 maart komt Final Fantasy: Type-0 HD namelijk naar de PlayStation 4 en Xbox One en de fans van de serie kunnen daardoor de game dus in volle glorie nogmaals spelen. Interessant is echter ook dat er een Final Fantasy XV demo bij de game wordt geleverd, genaamd Final Fantasy XV: Duscae. In de Japanse trailer die Square Enix zojuist naar buiten heeft gebracht, krijg je een goed beeld van deze demo.

Belangrijk voor deze demo is natuurlijk om te laten zien wat Final Fantasy XV precies gaat worden. De game staat namelijk al bijna een decennium op het netvlies van de gemiddelde Final Fantasy-fan, want de game ging eerst door het leven as Final Fantasy Versus XIII. Deze game werd namelijk op de E3 van 2006(!) al aangekondigd en zou exclusief verschijnen voor de PlayStation 3, maar inmiddels komt de game dus in de vorm van het vijftiende deel naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Wanneer dit echter gaat gebeuren is nog onbekend. Een demo is in ieder geval altijd een goed teken, want dat betekent dat de game in ieder geval goed speelbaar begint te worden. Heb jij zin in Final Fantasy XV?

Final Fantasy XV Demo Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch