Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn krijgt grote patch in november

Gamekings Redactie 26/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kerst lijkt dit jaar vroeg te komen voor spelers van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Square Enix heeft namelijk bekendgemaakt dat de nieuwste patch genaamd “As Goes Light, So Goes Darkness” vanaf 14 november beschikbaar is. Ga er maar even voor zitten, want de patch voegt aardig wat content toe.

In de trailer is te zien wat er over een week of twee allemaal bijkomt in Eorzea, de wereld van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Zo kunnen spelers binnenkort vliegende mounts besturen, komen er verschillende nieuwe missies en zal The Minstrel’s Ballad: Thordan’s Reign spelers een uitdaging van extreme moeilijkheidsgraad bezorgen. Huizen kan je delen met drie anderen, maar huiseigenaren zullen echter wel op moeten letten dat ze actieve spelers blijven; na 45 dagen inactiviteit, word je huis in beslag genomen en ontvang je 80% van het geïnvesteerde bedrag terug. Voor de volledige lijst toevoegingen en antwoorden op vragen van de communtiy kan je het beste even de bronvermelding checken.

Zoals gezegd is 14 november de dag dat Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-spelers op de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4 een flinke dosis nieuwe content voorgeschoteld krijgen. Speel jij de game actief en zie jij deze toevoegingen wel zitten? Laat het weten in de comments!

Bron: Square Enix

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn krijgt grote patch in november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch