Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – A Tour of Eorzea Trailer

Karim Shehata 04/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Final Fantasy XIV: A Realm Reborn probeert Square Enix nogmaals wat moois te maken van Final Fantasy XIV. Het eerste Final Fantasy XIV deel muslukte wanhopig, met een grote stortvloed aan kritiek tot gevolg. Nu Yoshida en zijn team de ontwikkeling hebben overgenomen lijkt de toekomst van de MMO er beter uit te zien, in de vorm van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Om ééns in de zoveel tijd het publiek warm te houden voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4 titel komt de Japanse uitgever nu met de Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – A Tour of Eorzea trailer. Dit is het derde deel in de serie van trailers.

In de trailer worden we meegenomen door het Eorzea gebied, vanzelfsprekend het gebied waar de game zich in afspeelt. Wanneer je besluit op de playknop te rammen, zul je zien dat er in deze trailer is gekozen voor afwisselende beelden tussen de PlayStation 3 en de PC-versie. De verschillen tussen de twee versies zijn zeer merkbaar, vooral op grafisch gebied. De PlayStation 4-versie komt niet in de trailer voor, maar je kunt er waarschijnlijk van uit gaan dat deze veel weg heeft van de PC-versie.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn wordt wereldwijd gerlanceerd op 27 augustus 2013. Vanaf die datum is het mogelijk de game in het Japans, Engels, Duits en Frans te spelen. Vanzelfsprekend lijkt het onwaarschijnlijk dat we straks door Nederlands vormgegeven menu’s kunnen scrollen, maar wij hebben dat in tegenstelling tot de Fransen en de Duisters helemaal niet nodig. Wat Final Fantasy XIV wel nodig heeft is een goede laag make-up om het lelijke eendje te doen vergeten, met als resultaat dat we op eerder genoemde releasedatum aan de slag kunnen met Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - A Tour of Eorzea Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch