Menu Premium
Loading...

Final Fantasy Type-0 HD The Legacy Lives On Trailer

Andor Joosten 13/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft al vele jaren success met Final Fantasy en de kleurrijke werelden van deze games. In Type-0 HD gaan ze echter een duister pad op, waar een serieuzere verhaallijn en een minder vrolijke wereld centraal staan. Ben je benieuwd of deze stijl je aanspreekt? In de Final Fantasy Type-0 HD The Legacy Lives On Trailer kan je de sfeer alvast proeven.

Hoewel de donkere en serieuze sfeer samen met een nieuw combat system ervoor zullen zorgen dat de game compleet anders aanvoelt dan de andere games uit de serie, zorgt Square Enix toch nog voor een veilig gevoel. Dit doen ze vooral door gebruik te maken van de vijanden, de technologie van de wereld en de verschillende summons, genaamd Eidolons. Ook de Moogles maken een terugkeer in dit deel. Niet gek, want een Final Fantasy-game is tegenwoordig niet compleet zonder een Moogle die “kupo” zegt aan het einde van elke zin.

Weet Square Enix met deze game ook de serieuzere gamers aan te spreken, of zal het te ver afwijken van de core franchise om iets memorabels neer te zetten? Vanaf 20 maart zullen we erachter komen want dan komt de game uit voor Xbox One en PlayStation 4. Check vooral de trailer en laat je gedachten horen in de comments!

Final Fantasy Type-0 HD The Legacy Lives On Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch