Menu Premium
Loading...

Final Fantasy Type-0 HD Launch Trailer

Andor Joosten 17/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een zwart, duister en sterk schaap in de Final Fantasy-familie, eentje die zijn best doet om anders te zijn en er trots op is. Final Fantasy Type-0 HD heeft de focus namelijk gelegd op een dieper verhaal waarin het bloed rijkelijk vloeit en mensen hun leven niet meer zeker zijn. Als je benieuwd bent of deze stijl bij je past, check dan vooral de zojuist verschenen launch trailer voor de game.

In dit deel van de Final Fantasy-serie hebben de kleurrijke omgevingen en de vele blije gezichten een time-out gekregen, zodat de serieuze en donkere toon de boventoon voeren. De wereld is in chaos en mensen worden aan alle kanten neergeschoten. Steden worden overgenomen en het is een oorlog zoals nooit tevoren. Slechts in de duisternis kan het licht het best tot zijn recht komen, en de helden van Type-0 zullen dan ook hun best doen om de wereld in goede banen te sturen. Of de PSP-game in dit HD-sausje daadwerkelijk zo episch wordt als het klinkt, kunnen we nog niet zeggen.

Final Fantasy Type-0 HD is namelijk vanaf 20 maart beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De demo van Final Fantasy XV: Episode Duscae zit alleen bij de Day One edities in, let hier dus op als je deze in je bezit wilt krijgen.

Final Fantasy Type-0 HD Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch