Menu Premium

Final Fantasy Type-0 HD komt naar de PC

Jeroen Wiersma 02/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy Type-0 was een titel die de fans graag naar het westen zagen komen. In Japan was de game een groot succes toen het verscheen voor de PSP. Na lang wachten kwam deze dan eindelijk wereldwijd uit in maart 2015, in de vorm van een port voor PlayStation 4 en Xbox One. Nu komt Final Fantasy Type-0 HD ook naar de PC.

Bijna vier jaar hebben de westerse fans moeten wachten om deze game van Square Enix hier te kunnen spelen. Gelukkig is de game wel iets opgepoetst en zitten we niet vast aan dezelfde graphics als we toen gewend waren op de PSP. PlayStation 4 en Xbox One-bezitters hebben kunnen bepalen of het het wachten waard was en of de game nog mee kan komen met het hedendaagse geweld dat de markt voor games heet. PC-eigenaren krijgen nu dezelfde kans via Steam. De game wordt geshowd op Computex 2015 die vandaag is gestart en nog doorloopt tot en met deze zaterdag.

In de game krijg je het commando over een groep studenten genaamd Class Zero. Nee, niet het zuipend en feestend soort studenten, maar het soort studenten van een elite militaire academie. Hiermee ga je het gevecht aan tegen het agressieve buurland dat een invasie is gestart.

Wil jij Final Fantasy Type-0 HD graag spelen op de PC? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gematsu

Final Fantasy Type-0 HD komt naar de PC

Final Fantasy Type-0 HD komt naar de PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch