Menu Premium

Final Fantasy 7 Remake release ligt nog heel ver bij ons vandaan

Richard den Toom 02/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Final Fantasy-serie gaat aan het einde van dit jaar haar dertigjarig bestaan vieren en favoriet van velen binnen die serie, Final Fantasy 7, vierde afgelopen dinsdag haar twintigste verjaardag! Het ultieme verjaardagscadeau zou natuurlijk een snelle release van de remake van FFVII zijn of in elk geval een releasedate, maar voor de Final Fantasy 7 Remake release zullen fans nog een tijdje geduld moeten hebben.

Dat meldden we vorige maand ook al, maar naar aanleiding van het dertigjarig jubileum was er ook een evenement waar de Japanse pers kon praten met Square Enix over de FF-franchise. Een aantal van die interviews zijn in het Engels vertaald, waaronder een interview (vertaald door Siliconera) van Famitsu Magazine met Yoshinori Kitase (producer van de FFVII Remake).

Uit de antwoorden van Kitase blijkt dat de ontwikkeling van de FFVII Remake nog een lange weg te gaan heeft, want men is nu nog bezig met het oppoetsen van beelden die we in de E3-trailer van 2015 hebben gezien en er wordt nu al gesproken over een mogelijke release van episodes op de volgende generatie consoles. De game bevindt zich dus nog in een heel vroeg ontwikkelingsstadium. Kitase liet ook weten dat er wordt nagedacht hoe de tijd tussen de verschillende episodes opgevuld gaat worden, want elke episode zal flink wat tijd gaan kosten om te maken: Kitase zei dat men niet in staat zal zijn om elke ‘paar maanden’ een episode uit te brengen. Tot slot liet Kitase weten dat hij nog dit jaar meer hoopt te kunnen laten zien van de FFVII Remake, maar hij kon daar geen garanties voor geven.

Bron: VG247 & Videogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch