Menu Premium

Final Fantasy 15 op de PS4 Pro krijgt een 1080p60-optie

Rens van Nerum 11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voorheen was al bekend dat Final Fantasy 15 in 4k resolutie speelbaar zou zijn op de PlayStation 4 Pro. Nu is daar een tweede optie bij aangekondigd en dat is dat hij vanaf december 2016 ook speelbaar zal zijn in 1080p op 60fps.

Deze week tijdens Square Enix Active Time Report gaf director Hajime Tabata aan dat Final Fantasy 15 in twee display modi beschikbaar zal worden voor gamers die een PlayStation 4 Pro in huis hebben. De eerste optie is 4K op 30 fps, de optie die we al kenden dus. De tweede optie die is aangekondigd is daarom erg interessant, gezien je dan in Full HD op 60 fps Final Fantasy 15 kunt spelen.

Deze optie is natuurlijk ook erg handig voor diegene die geen 4k televisie in huis hebben, maar wel in een hoge resolutie willen spelen met een hoge fps. Deze update wordt uitgebracht in december, terwijl de game zijn release viert op 29 november aanstaande. Je zult dus even moeten wachten voordat je op 1080p60 aan de slag kunt met Final Fantasy 15, alhoewel in 4K door de wereld heen banjeren natuurlijk ook geen straf is!

Is dit voor jou een reden om toch een PS4 Pro in huis te halen? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch