Menu Premium

Final Fantasy 15 krijgt een multiplayer mode

Erwin Prins 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt niet lang meer voordat Final Fantasy 15 in de winkels ligt. Tegelijkertijd met de release van de action RPG komt de Season pass beschikbaar, welke volgend jaar in waves nieuwe content zal toevoegen aan de base game. Eén van deze waves – de laatste om precies te zijn – bestaat uit een Final Fantasy 15 multiplayer mode.

De multiplayer content komt in de vorm van een 4- player co-op mode en zal de DLC roadmap voor Final Fantasy 15 afsluiten. Eerdere waves aan content zullen bestaan uit episodes waarin steeds een ander personage uit het hoofdverhaal centraal staat. Buiten dat Ignis, Gladio en Prompto van de partij gaan zijn, is er nog weinig bekend over de inhoud. Ontwikkelaar en uitgever Square Enix laat wel alvast weten de Season pass content ook als losse downloads aan te bieden.

Dat er nog niet veel bekend is, is overigens niet zo gek. De DLC bevindt zich namelijk nog in een vroege fase van ontwikkeling. Men heeft daarbij lang nagedacht over hoe de gameplay nieuwe richtingen op te duwen. ‘Character driven’ episodes is naast de geplande co-op mode dus het resultaat. Omdat we zolang hebben moeten wachten op deeltje 15 in de Final Fantasy-reeks wil de studio in ieder geval alles uit de kast trekken met de DLC.

De open world action RPG – het genre waaronder we de game mogen scharen – verschijnt wereldwijd op 29 november voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De Final Fantasy 15 multiplayer mode volgt ergens volgend jaar. Is een 4 player co-op een goede pusher voor de Season pass?

Bron: Eurogamer

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch