Menu Premium

Final Fantasy 15 heeft een season pass en krijgt zes DLC-pakketten

Roy de Keijzer 03/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy 15 heeft een season pass, maar hij is nog niet officieel aangekondigd door Square Enix. Wel is er is sinds kort informatie over de season pass te vinden op de Japanse PlayStation Store, waaruit we kunnen opmaken dat de zes volgende DLC-pakketten in de season pass zitten:

  • Booster Pack (DLC #1)
  • Episode Gladiolus (DLC #2)
  • Holiday Pack (DLC #3)
  • Episode Ignis (DLC #4)
  • Episode Prompto (DLC #5)
  • Expansion Pack (DLC #6)

Een vertegenwoordiger van Square Enix vertelde aan Gematsu dat zij op dit moment nog geen verdere informatie willen geven over de season pass. Wel vertelde Final Fantasy 15-director Hajime Tabata op de E3 2016 dat de plannen voor de downloadable content zo goed als af waren. Hij gaf aan dat de DLC extra episodes, extra kostuums en andere zaken zal bevatten waar fans enthousiast van zullen worden.

Meer info wordt er dus nog niet vrijgegeven door Square Enix. Wel kunnen we aan de hand van de namen van de DLC speculaties doen. Deze nieuwe episodes zijn verbonden aan de kompanen van Noctis, welke de namen Gladiolus, Ignis en Prompto dragen. Het is dus waarschijnlijk dat deze nieuwe hoofdstukken zullen draaien om deze characters.

De extra content is verkrijgbaar voor mensen die de Digital Premium Edition van Final Fantasy 15 gaan pre-orderen. Voor mensen die de game al eerder hebben besteld, zal een season pass upgrade digitaal te krijgen zijn. Voorlopig is de game echter nog helemaal niet uit en is dat natuurlijk het eerste waar we naar uitkijken! Final Fantasy 15 verschijnt op 30 september voor PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Gematsu

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch