Menu Premium

Final Fantasy 14 free trial mag je nu langer spelen dan 14 dagen

Maarten van Steijn 29/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vergeet die 14 dagen en speel nu lekker op je eigen tempo de Final Fantasy 14 free trail. Waar je voorheen twee weken de tijd had om de game te proeven, kan dat je nu gewoon tot je op een level cap zit van 35. Tot je aan dit level zit, heb je toegang tot alle mogelijke content binnen deze game.

Ook de oude accounts waarvan de free trailer nog op een limiet van 14 dagen stond, zijn nu weer opengegooid. Dit biedt spelers de kans om dus alsnog verder te exploren, tot ze de level cap bereiken. Dezelfde character en je huidige voortgang blijven dan uiteraard beschikbaar.

Final Fantasy 14 is een game uit 2013, ontworpen door Square Enix. De game is uitgekomen voor de Playstation 3, Playstation 4 en PC. Deze MMO Role Playing Game is onderdeel van de enorme Final Fantasy serie.

Heb je trouwens al gezien hoe Karim en Emiel het 30 jarige bestaan van de Final Fantasy serie bespreken? Check de special snel! 

De free trailer is nu binnen te halen in de Playstation Store. Ga jij jezelf zwaar uitleven met deze free trail of ben je allang overtuigd van de kwaliteit van dit deel binnen de serie? Laat het horen in de comments!

Bron: Playstation Blog 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch