Menu Premium

Film gebaseerd op Deus Ex: Human Revolution

Gamekings Redactie 10/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

CBS films heeft de rechten van Deus Ex te pakken gekregen en gaat een film maken die gebaseerd is op de nieuwste game uit de serie: Human Revolution. De verfilming van Square-Enix’s cyberpunk game wordt geproduceerd door Roy Lee (uitvoerend producent van The Departed) en Adrian Askarieth, die al meerdere Square-Enix film projecten heeft lopen, zoals Hitman, Just Cause en Kane and Lynch.

Na een aantal abominabele gameverfilmingen lijken filmstudio’s het nu eindelijk serieus te gaan nemen. Er wordt nauw samengewerkt met Eidos Montreal om de film zo dicht mogelijk bij de game te laten staan. Terry Press, Co directeur van CBS neemt het serieus: “Niemand kent Human Revolution zo goed als het team dat de game heeft gemaakt, en we kijken ernaar uit om vanaf dag één met ze samen te werken om een film te maken die de game waardig is.”

Het verhaal van de film draait om een ex-swat beveiligingsspecialist die moet leren omgaan met zijn kunstmatige ledematen en andere lichaamsdelen die in 2027 veel van het lichaam vervangen. Slechteriken voeren een aanval uit op een bedrijf dat kunstmatige lichaamsdelen maakt, en dat blijkt allemaal onderdeel te zijn van een wereldwijde samenzwering. Kortom,  reden genoeg voor dikke Sci-Fi actie.

Wie de rol gaat spelen van de hoofdpersoon Adam Jensen is nog niet bekend. Heeft Mark Wahlberg al wat te doen deze zomer? Er is ook nog geen regisseur genoemd, maar we hopen dat Uwe Boll héél ver weg blijft van deze productie. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch