Menu Premium

FIFA World krijgt eind dit jaar een nieuwe engine

Jeroen Wiersma 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een minder grote titel, maar daardoor niet minder fijn: FIFA World kwam deze woensdagmorgen ook ter sprake in Keulen. Het nieuws? FIFA World krijgt eind dit jaar een nieuwe engine.

De alleen op de PC speelbare footie, EA’s FIFA World, kent al 1,5 miljoen geregistreerden terwijl de game zich nog in de open beta bevindt. Zoveel spelers sinds 20 mei – toen de beta wereldwijd toegankelijk werd – voor een beta is niet weinig en daarmee is het zeker een game om rekening mee te houden. De modus Ultimate Team uit FIFA, bekend onder de fans als FUT, is hiermee te spelen. Fijn is ook dat de Team of the Week hierin net als bij FIFA 14 ook van de partij is, wat betekent dat er altijd verbeterde en goede spelers bijkomen. Daarnaast is de League Team mode speelbaar. In deze modus baan je je weg door een online divisie systeem, beginnende in de 10e divisie, en kun je elke pot zelf een team kiezen en aanpassen. Een matchmaking-systeem zorgt er voor dat je tegenover andere spelers wordt gezet die ongeveer net zo goed zijn als jij en moet de wedstrijden spannend houden en je als speler elke keer weer uitdagen.

Een nieuwe engine voor een free-to-play game is altijd lekker. Heb jij FIFA World al geprobeerd? Zo niet, misschien toch eens doen dan?

FIFA World krijgt eind dit jaar een nieuwe engine

FIFA World krijgt eind dit jaar een nieuwe engine

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch