Menu Premium

FIFA 17 is dit weekend gratis op PS4 en Xbox One

Karim Shehata 23/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA is al jaren een moeilijk succesvolle franchise in het Westen en in Nederland zelfs verreweg de populairste franchise op consoles. Als je naar de cijfers kijkt, kun je eruit opmaken dat alleen mensen die voetbal echt met een passie haten, FIFA niet jaarlijks in huis halen. Om die mensen toch te overtuigen, heeft EA dit weekend iets leuks in petto: FIFA 17 is dit weekend gratis op de PlayStation 4 en Xbox One!

Het gaat hier wel om een gelimiteerde trial, waardoor je dus niet onbeperkt kunt spelen tijdens de gratis periode. Wel zitten alle modi gewoon in de trial, waaronder dus Ultimate Team, de Career-modus en een stuk van de dit jaar geïntroduceerde story mode, The Journey.

Vanaf morgenavond 19:00 kun je tot 28 november 09:00 ‘s ochtends aan de slag met deze gratis trial van FIFA 17. EA springt hiermee slim in op het Black Friday weekend, gezien de game ook flink afgeprijsd zal gaan worden in de komende dagen bij verschillende winkels, maar dus ook op de PlayStation Store en de Xbox Games Store.

Zie jij jezelf alsnog FIFA 17 halen na zo’n trial, of wil je echt niet in de buurt van iets met een voetbal komen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch