Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Ultimate Team Legends Gamescom 2014 trailer

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Microsoft Gamescom 2014-persconferentie, die op het moment van schrijven een klein uur geleden tot een einde is gekomen, werden we iets wijzer wat betreft FIFA 15 Ultimate Team op de Xbox 360 en Xbox One. Zo komen er dit jaar een aantal nieuwe Legends aan die je kunt toevoegen aan je FIFA 15 Ultimate Team, wanneer je op 25 september aan de gang gaat met de nieuwe footie van Electronic Arts. Wil je weten welke voetballegendes hun opwachting gaan maken in FIFA 15? Check dan de FIFA 15 Ultimate Team Legends Gamescom 2014 trailer.

Wel kan ik je alvast verklappen dat ex-Manchester United keeper Peter Schmeichel zijn opwachting zal gaan maken in FIFA 15 Ultimate Team op de Xbox-platformen. Sterker nog, de legendarische ex-keeper was hoogstpersoonlijk aanwezig op de Gamescom-persconferentie van Microsoft en toonde daar zijn Ultimate Team. Het enigszins humoristische aan dit deel van de persconferentie was dat Peter Schmeichel zijn zoon Kasper Schmeichel, spelend bij Leicester City in de Britse Premier League, niet zou opstellen in zijn Ultimate Team. Familie of niet, een keeper met een rating van 74 is natuurlijk ook niet zo heel indrukwekkend in FIFA 15.

FIFA 15 verschijnt op 25 september voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo 3DS, PS Vita, Wii en de PC. De Legends-kaarten zijn exclusief voor de Xbox-platformen, terwijl FIFA 15 Ultimate Team zelf wél gewoon speelbaar zal zijn op bijvoorbeeld de PlayStation 3 en PlayStation 4. Wil jij weten met welke Legends je straks aan de slag kunt op je Xbox 360 of Xbox One met FIFA 15? Check dan de FIFA 15 Ultimate Team Legends Gamescom 2014 trailer!

FIFA 15 Ultimate Team Legends Gamescom 2014 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch