Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Official E3 2014 Gameplay Trailer

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3-presentaties van gisteren zijn erg veel games getoond. Games waarvan we wisten dat ze kwamen, maar ook games waarvan we nog niet wisten dat ze eraan zaten te komen. De FIFA 15 Official E3 2014 Gameplay Trailer valt onder de eerstgenoemde categorie en was gisteren te zien op de E3. Heb je dit gemist, check ‘m dan hier!

Van de FIFA-serie weten we dat het roer niet om gaat.  Wel wordt het ieder jaar een steeds betere game, al kreeg FIFA 14 de kritiek te verwerken dat de ontwikkeling van de serie inmiddels stagneert. Hopelijk wordt met FIFA 15 de ontwikkeling voortgezet en EA hoopt dit te gaan doen door middel van het toevoegen van emoties aan spelers en het beter laten rollen van de bal. De eerste geluiden van mensen die de game gespeeld hebben, geven ook aan dat het tempo in deze FIFA-titel wat hoger ligt dan in FIFA 14.

FIFA 15 verschijnt op 25 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en de PC. Laatstgenoemde versie is dit jaar geen ‘afdankertje’, want daags voor de E3 maakte EA bekend dat ook deze versie op de EA Sports Ignite Engine gaat draaien. Dit is goed nieuws, omdat de PC-versie al jaren achterloopt op de console versies. De PC-gamer die graag FIFA speelt is deze irritatie vanaf dit deel dus kwijt.

FIFA 15 Official E3 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch