Menu Premium

FIFA 15 bevat nog meer emotie en realisme

Karim Shehata 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 persconferentie van EA die op dit moment gaande is, zien we erg veel titels voorbij komen. Zo hebben we al beelden gezien van Dragon Age: Inquisition, hebben we informatie gehoord over een nieuwe Mass Effect en is op het moment van schrijven een Battlefield: Hardline gameplay demo aan de gang. Voor EA is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de sportgames goed lopen en misschien is de belangrijkste sportgame wel FIFA. Nu is daar nieuwe informatie van naar buiten gekomen, want FIFA 15 bevat nog meer emotie en realisme.

Dit heeft EA Sports zojuist aangekondigd op de E3 persconferentie van EA. Door middel van een begeleidende gameplay trailer, maakte een medewerker van EA Sports bekend dat de spelers in FIFA 15 erg begaan zijn met hun emoties. Zo is het van hun gezicht af te lezen wanneer zij bijvoorbeeld aan de verliezende- of winnende hand zijn, maar zul je ‘t volgens de ontwikkelaar ook zien wanneer een speler een tijdelijke irritatie heeft. Daarnaast heeft EA Sports natuurlijk wat veranderingen op het gebied van gameplay doorgevoerd, onder meer op het gebied van AI en balcontrole. Daarnaast zul je de voetstappen van spelers blijven zien op een nat veld en blijven de spelers in deze game niet allemaal Cristiano Ronaldo: ze worden namelijk ook vies!

Binnenkort kunnen we natuurlijk nog veel meer informatie verwachten van FIFA 15. Zo gaan er geruchten dat FIFA 15 de Champions League-licentie heeft overgenomen van tegenhanger PES en is het voor ons Nederlanders best grappig dat de Jupiler League mogelijk speelbaar gaat zijn. Dit is echter allemaal nog even afwachten.

FIFA 15 bevat nog meer emotie en realisme

FIFA 15 bevat nog meer emotie en realisme

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch