Menu Premium
Loading...

FIFA 15 bevat de gehele Turkse SüperLig competitie

Jeroen Wiersma 07/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De warming-up is begonnen. Gisteren maakte EA Sports al bekend dat hun aankomende footie alle 20 stadions uit de Premier League van onze overzeese buren bevat en ze gaan lekker door met de opwarming richting de release met vandaag meer nieuws: FIFA 15 bevat de gehele Turkse SüperLig competitie.

Misschien spelen we iets minder graag met Turkse clubs nu ‘ons’ Feyenoord verslagen is door Besiktas – al liet Feyenoord niet zien recht te hebben op winst -, maar dat EA Sports haar best doet de authenticiteit steeds meer toe te laten nemen, is voor de fans natuurlijk goed nieuws. Het moet ook een opsteker zijn nadat eerder bekend is geworden dat de teams uit de Braziliaanse competitie, die wel in FIFA 14 zaten, er dit keer niet bij zijn. Alle achttien Turkse teams, inclusief shirts en logo’s, zijn in ieder geval allemaal in FIFA 15 aanwezig en ook in de populaire spelmodus Ultimate Team zullen alle spelers beschikbaar zijn.

Kunnen spelen met de competitie waarin onze helden Wesley Sneijder en Dirk Kuyt hun brood verdienen, is volgens EA Sports één van de meest ontvangen aanvragen van fans. Daarmee wil EA Sports duidelijk laten zien dat ze open staan voor de wensen van ons gamers. Andere voorbeelden daarvan zijn onder meer het toevoegen van emotie bij de spelers, de interactieve grasmat en de verbeterde physics. Laat EA Sports hiermee zien dat ze goed naar de fans hebben geluisterd?

FIFA 15 komt uit op 25 september en zal speelbaar zijn op de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en de PC. Nee, inderdaad vooralsnog niet op de Wii U.

FIFA 15 bevat de gehele Turkse SüperLig competitie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch