Menu Premium

FIFA 14 wordt morgen onthuld

Gamekings Redactie 16/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wederom een aankondiging van een aankondiging, maar deze keer kan de échte voetbalfan juichen. Misschien pakt het schijnschot van EA wel goed uit, want deze onthulling is er een van het kaliber waar menig voetbalfan en gamer zich op moet voorbereiden. Begin maar aan die warming-up, want FIFA 14 wordt morgen onthuld. Golazooo!

Een bron uit Spanje kwam vorige week met het gerucht dat op 17 april in Madrid de game zou worden aangekondigd. Het geloste schot belandt kneiterhard in de kruising, want ze hebben gelijk.

Elk jaar is het een verrassing waar EA Sports ons mee gaat wegblazen. Elk jaar hebben wij, de gamers, het idee dat EA Sports de ideale voetbalgame heeft weten te creëren. Toch bewijst de studio elk jaar het tegendeel, door steeds met aangename veranderingen te komen. Vorig jaar voegde de first-touch control, de verbeterde aanvalsintelligentie en het complete dribbelsysteem een extra dimensie toe aan de voetbalgame. En ook de skill-games zorgden voor een leuke toevoeging.

Maar de grote vraag is en blijft: waar gaan ze mee komen in FIFA 14? Een ‘Be a referee mode’? Een… Uhm… Ja, zo moeilijk is het dus om te bedenken wat je nog kan toevoegen aan FIFA. Gelukkig zijn de mannen van EA Sports hier heer en meester in en kunnen ze ons hopelijk morgen verrassen.

FIFA 14 komt waarschijnlijk, net als zijn voorgangers, uit in september. Of hij alleen voor de current-gen of ook voor de next-gen uitkomt, is nog een raadsel. Wat wel duidelijk is, is dat de hele hype rondom FIFA morgen flink van start kan gaan! Wat wil jij graag zien in FIFA 14?

Update: JJ was bij de onthulling. Check de FIFA 14 trip die hij heeft gemaakt en wat hij van de eerste beelden vond!

FIFA 14 wordt morgen onthuld

FIFA 14 wordt morgen onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch