Menu Premium

FIFA 14 verschijnt deze herfst

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

GOLAZO! Daar is hij dan. FIFA 14 verschijnt op de grote schermen. Over een paar maanden kunnen we de nieuwe, virtuele grasmat opnieuw betreden, met nieuwe shirtjes, spelers, schoenen en de hele mikmak, want FIFA 14 verschijnt deze herfst.

We hebben de monsterscore nog lang niet bereikt, want EA Sports liet vandaag wederom een aantal toffe, nieuwe toevoegingen zien die zeker van toegevoegde waarde zijn. Zo trapten ze af in het prachtige Camp Nou dat zijn terugkeer maakt in de FIFA-franchise. Het immens grote stadion is terug, nadat er vorig jaar wat problemen waren met verlopen contracten. Vervolgens werd de bal rustig rondgetikt. Eerst ging de bal naar ‘pro instincts’. Dit zorgt ervoor dat spelers nog beter anticiperen en hun bewegingen en looplijnen aanpassen aan die van de tegenstander. Dit is mogelijk, doordat de rekenkracht maar liefst vier keer zo groot is als zijn voorganger. Vervolgens werd de bal naar termen als ‘precision movement’ en ‘elite technique’ getikt. Het publiek werd laaiend enthousiast in Camp Nou, want ook het publiek heeft een flinke boost gekregen. Het publiek is nu goed uitgewerkt en beïnvloeden de moraal van de 22 man die op het veld staan. Uit de samensmelting van het laaiend enthousiast publiek en de ‘elite technique’ werd een moordende pass op Iniesta gegeven die hem fraai met een omhaal afrondde.

FIFA 14 is speelbaar op de E3 en komt later dit jaar naar de current-gen, maar ook naar de next-gen. Ga jij hem voor de current- of next-gen in huis halen, als je hem al in huis haalt?

Fifa 14 verschijnt deze herfst

Fifa 14 verschijnt deze herfst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch