Menu Premium
Loading...

FIFA 14 Official Gameplay trailer

Gamekings Redactie 06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar maanden en FIFA 14 zal alweer in de winkels te vinden zijn, en wel op 27 september om precies te zijn. Toch is het nog best even wachten voor de echte fan, en zal je het nu nog even met FIFA 13 moeten doen. Maar om je al wel vast heel veel zin te laten krijgen in de game, is hier alvast de FIFA 14 Official Gameplay trailer.

We zullen niemand hoeven uit te leggen waar FIFA 14 om draait, want dat is natuurlijk gewoon lekker voetballen. Maar Electronic Arts laat ons in deze trailer wel kennismaken met een heleboel nieuwe features die in de game aanwezig zullen zijn. De nadruk wordt vooral gelegd op de nauwkeurigheid waarmee jij je spelers acties kunt laten uitvoeren. Daarnaast laten ze zien hoe realistisch zowel de bal als de spelers zich voortbewegen over het veld.

De trailer laat vervolgens een paar mooie reddingen zien van keepers uit de verschillende teams, die in FIFA 14 natuurlijk allemaal aanwezig zijn. Je kunt dus naar hartenlust aan de slag op het voetbalveld met al jouw favoriete spelers. De reddingen worden natuurlijk vervolgd met een paar aanvallen, waaruit prachtige goals vallen.

Kun jij niet wachten tot FIFA 14 uit komt en haal je hem op dag één in huis? Of vind je het de zoveelste game in het FIFA-rijtje, en wacht je eerst af of er écht nieuwe dingen in zitten? Je hebt nog even om te beslissen en voor die tijd kun je altijd nog eerst even kijken naar de FIFA 14 Official Gameplay trailer.

FIFA 14 Official Gameplay trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch