Menu Premium
Loading...

Fifa 14 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden dat we een FIFA 14 Gameplay Trailer te zien kregen. Op de E3 was de Debut trailer te zien, met details over de nieuwe mechanics en physics. Zoals we gewend zijn van FIFA waren de veranderingen niet choquerend. Dat hoeft echter niet een negatief iets te zijn. EA krijgt het namelijk voor elkaar om elk jaar de gameplay van FIFA beter te laten aanvoelen. Elementen zoals bijvoorbeeld verdedigen, schieten, physics van de bal en botsingen tussen de spelers zijn dit keer tot in de puntjes geperfectioneerd.

De grootste veranderingen in FIFA 14, zijn de Pure Shots en de Real Ball-physics. Als we EA moeten geloven, komen de virtuele schoten heel dicht in de buurt van de realiteit. Met geavanceerde motion capture-technologie en professionals als Gareth Bale heeft EA er alles aan gedaan om het gedrag van de spelers en de bal zo natuurlijk mogelijk over te laten komen. Het is duidelijk dat de game totaal anders aan gaat voelen als FIFA 13.

In deze tweede gameplay trailer is meer zien van de nieuwe physics. Uiteraard komen de sterrenclubs als Real Madrid, Barcelona en Manchester United voorbij. Als je meer gameplay wilt zien van FIFA 14, check dan snel de nieuwe trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch